Першокурсники-журналісти: які вони?

06.11.2017
viktoriia

Ні для кого не секрет, що студенти відділення журналістики – творчі особистості, які розвиваються в різних напрямках: дехто пише вірші, займається танцями, спортом, музикою.
Дмитро Йовні
Дмитро Йовні
Цьогорічні першачки не виняток: як і свої попередники, вони багаті на різні таланти.

 

Першокурсник Дмитро Йовні займається відносно новим видом спорту – street workout. Це тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі. Дмитро любить різний спорт, але зацікавився саме воркаутом, бо з дитинства любив тренуватися на турніку, тож, коли йому запропонували стати членом ужгородської команди street workout, без роздумів погодився.

Меліта Кенийз
Меліта Кенийз

Для Меліти Кенийз, окрім журналістики, цікава музика: дівчина грає на гітарі, барабанах та співає. Поєднання важкої та екстремальної метал-музики – своєрідний спосіб самовираження та стиль життя для майбутньої журналістки.

Данієла Мелечинська
Данієла Мелечинська

Здивувати може і Данієла Мелечинська, яка, незважаючи на досить щільний розклад навчання, разом зі своїм танцювальним колективом «Вишиванка» нещодавно виступила в Києві на V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної хореографії ім. П.Вірського. Дівчина нерідко бере участь у таких конкурсах і всюди гідно презентує Закарпаття.

Команда КВН
Команда КВН

Каріна Негря, Дар’я Пітра та Оля Сабовчик між підготовкою до практичних і лекційних занять з різних дисциплін готуються до КВНу, який став захопленням для них ще з початку навчання. Створення жартів, робота в команді дозволяє відпочивати під час насиченого всілякими подіями студентського життя.

Майже кожен студент першокурсник на відділенні журналістики вирізняється власною творчістю: Сніжана Головко, Ірина Неменуща, Аліна Мочан та Галина Совбан пишуть вірші, Антоніна Зеленецька пробує себе в професійній фотографії. Інші студенти теж не пасуть задніх, адже навіть той, кого ми не назвали у цій статті, зовсім скоро може розкритися з неочікуваного боку і приємно здивувати своїх колег.

Вікторія Кенідра,
студентка відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416