Кмітливі і винахідливі: Першокурсниця відділення журналістики про гру в КВН

04.12.2017
viktoriia

Відділення журналістики, як і філологічний факультет загалом, багате на творчі особистості. Тож початок навчального року ознаменувався непересічною подією для цього структурного підрозділу: на філфаці створили факультетську команду КВН «4 поверх». До неї ввійшли майбутні філологи та журналісти. Відділення журналістики, зокрема, представляють Дар’я Пітра, Оля Сабовчик, Каріна Негря (студентки 1 курсу) та Марія Шелельо (студентка 3 курсу).

Новостворена команда вже встигла взяти участь у «Лізі сміху в УжНУ» і зайняти почесне 3 місце. Як створюються жарти і що спонукає дівчат грати у КВН, розповіла одна з учасниць «4 поверху» - Каріна Негря.

- Каріно, кому належить ідея назвати вашу команду «4 поверх»?

- Насправді було багато варіантів назви, але на засіданні ми зупинилися саме на цій, адже вона найчіткіше називає нашу команду, яка складається зі студентів філологічного факультету, розташованого на 4 поверсі головного корпусу УжНУ.

- Чи підтримують вас викладачі? Виникають проблеми з навчанням?

- З-поміж викладачів нам найбільше допомагає заступник декана з виховної роботи, викладач кафедри української літератури Олег Хававчак, який був одним з ініціатором заснування команди. Щодо другого питання, то ні. Мені здається, що участь у команді не заважає моєму навчанню, проте іноді бракує часу для репетицій та написання сценарію, адже це досить тривалий процес.

- Як гадаєш, чи готові ви до виступів на великій сцені?

- Думаю, що так, але для цього нам знадобиться більше тренувань, більше виступів на різних заходах, аби набути досвіду.

- Які ваші плани на майбутнє?

- У майбутньому плануємо стати відомими та впізнаваними, аби наша команда була популярною в університеті і поза його межами.

- Яка твоя роль у команді?

- У команді я зазвичай виконую роль акторки, працюю вже з готовими жартами, проте іноді долучаюся й до їхнього створення.

- Чи є у тебе улюблений жарт, який завжди покращує натрій?

- Не можу виділити окремого жарту, адже щодня вигадуємо щось нове, а кожна чергова ідея нам здається прикольнішою за попередню.

- Що особисто для тебе означає КВН?

- Для мене «4-ий поверх» це вже більше, ніж просто команда КВН, це велика родина. Родина, у якій усі мають схожі інтереси, де мене підтримають та не дозволяють сумувати. Це ті люди, з котрими хочу бачитися ледь не щодня і сумую, коли довго не зустрічаюся з ними.

Вікторія Кенідра, студентка відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416