Чим займаються студенти відділення журналістики поза університетом

15.05.2018
viktoriia

Студенти – молоде амбіційне покоління, яке докладає навчальних зусиль для абсолютно різних цілей: одні бажають отримувати стипендію, аби не залежати від батьків, інші прагнуть підвищити свій статус завдяки здобутим знанням, а третім просто подобається навчатися. А ким є ці ж студенти поза університетом? Що їх цікавить? Саме про це ми розпитували юних журналістів, рекламістів і піарників.

 

Вікторія Кенідра
Вікторія Кенідра

Вікторія Кенідра, студентка І курсу спеціальності «Журналістика»: «З дитинства я захоплююся поезією. Перші спроби писати вірші були ще в геть ранньому віці. Звісно, деякі з них виявлялися невдалими, але я не покинула цю справу. Чим більше поезій було написано, тим кращими вони ставали. Наразі можу похвалитися кількома віршами, які справді дуже подобаються мені, адже були написані з душею і досить гарно звучать».

Наталя Сов'як
Наталя Сов'як

Наталя Сов'як, студентка ІІ курсу спеціалізації «Реклама та зв’язки з громадськістю»: «Моє захоплення пов'язане з майбутньою професією – це різноманітні волонтерські заходи, PR-кампанії, паради нашого міста. Найбільше цікавлюся туристичною сферою Ужгорода. Я та мої колеги щотижня влаштовуємо різноманітні акції: велозаїзди, паради наречених, соціальні заходи. Утім не забуваю і про здобуття нових знань, оскільки вважаю це найголовнішим у житті студента, адже університет дає нам величезні можливості,нові знайомства. І цим треба користуватися».

Дар'я Пітра
Дар'я Пітра
Дар'я Пітра, студентка І курсу спеціальності «Журналістика»: «Вже кілька років поспіль моїм найголовнішим захопленням є подорожі. Найкращим проведенням часу вважаю знайомство з різними країнами, їхніми традиціями, історією та архітектурою. Адже кожна країна, місто, і будь-який куточок світу є неповторними. Саме тому прагну відвідати якомога більше цікавих місць».
Ярослава Середич
Ярослава Середич
Ярослава Середич, студентка І курсу спеціалізації «Реклама та зв’язки з громадськістю»: «Раніше я займалася професійним баскетболом, їздила на змагання й разом зі своєю командою посідала призові місця. На жаль, у десятому класі довелося залишити цей вид спорту, адже мені катастрофічно не вистачало часу на навчання. Нині у вільну хвилинку залюбки граю в баскетбол сама, інколи з друзями, адже не готова повністю попрощатися зі спортом».
Євгенія Кость
Євгенія Кост
Євгенія Кость, студентка І курсу спеціалізації «Реклама та зв’язки з громадськістю»: «Я людина різнобічних захоплень. Дуже подобається танцювати. Займалася народними танцями з шести років у «Падіюні» (корпорація «Друзі»). Згодом почала цікавитися іншими стилями. Приблизно рік тому в моєму житті з'явився пол-денс, тобто танець на пілоні. Окрім цього, я навчалася в музичній школі – грала на флейті. Саме цим і займаюся у вільний час – допомагає перемкнутися зі щоденних справ».
Отже, саморозвиток та самовдосконалення має домінувати у житті людини. Цим і переймаються студенти відділення журналістики. Вони є справді неординарними особистостями. Адже, крім навчання, мають цікаві хобі, які є такими ж креативними, як і їхня майбутня професія.

 

 

 

Тетяна Хасанова, студентка відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416