Танцюють всі в Ужгороді!


Учасники флешмобу
Незважаючи на мінусову температуру та сніг 20 лютого, ужгородська молодь знову довела, що вміє веселитися: вдень вдалося зацікавити перехожих, а вже ввечері користувачів Інтернету новим для міста флешмобом - Harlem Shake: Uzhgorod style.


Відзняте за 20 хвилин відео вже назбирало понад 1тисячу переглядів на YouTube. Ідея долучити Ужгород до хітового мейнстріму належить КВНщику Дмитру Осіпову. Йому вдалося зібрати понад півсотні охочих подуріти. Головним проханням було прийти в оригінальному образі. Серед любителів потанцювати знайшлися й ті, хто вирішили, що футболка та шорти взимку — ось шанс виділитись із натовпу.

Та цікаво, що навіть перехожі зацікавилися юрбою та вирішили приєднатися до дійства. Очевидно, що диваки в масках сподобалися ужгородцям. Молодь настільки була переконливою в своїх образах, що за процесом спостерігали не лише дітлахи, а й люди старшого віку. Подив та усмішка, а потім нестримний сміх заполонив площу Театральну.

Організатор залишився задоволений результатом і вже планує наступний Shake, до якого хоче долучити ще більше моберів: «Я планував зібрати близько ста людей, але і 60 мене наразі задовольнили».

А ось, що з цього приводу думають учасники Саша Вівчарський та Юрій Малогін, студенти УжНУ: «Ми дуже хвилювалися, що погода завадить і прийде мало людей. Та все виявилося краще, ніж очікували. Було дуже класно і весело. Якщо будуть проводитися подібні флешмоби, то обов’язково будемо брати участь!»

Юлія Горбач, Вероніка Мороз,
Юліана Плеша (фото),
студентки відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416