Така смачна, й весела, й дотепна, й незабутня «Інформаційна миска ’2012»

Під час презентацій курсів: уміємо радіти за інших

Щойно колишні абітурієнти, а нині вже студенти-журналісти та їх старші колеги почали звикати до університетських лав, як їх уже чекав щорічний боґрач-фест! Він проводився лише вдруге, але став одним з найулюбленіших заходів студентства відділення журналістики УжНУ. «Інформаційна миска» – це чудова нагода поспілкуватися зі своїми друзями по парті, дізнатися не тільки про них, але й про викладачів багато нового.

Цьогорічний фест потішив також відвідинами новопризначеного в.о. ректора УжНУ Федора Ващука. Він зауважив, що такий захід дуже цікавий, адже сприяє неформальному спілкуванню у колективі, при цьому не втрачається субординація між студентами та викладачами, а це дуже важливо.

В. о. ректора УжНУ Федір Ващук з фестподарунками
До свята були подарунки! Аякже! Федір Григорович презентував відділенню журналістики потужний сканер, голова студентського профкому Андріана Завадяк – блокноти й ручки найдотепнішим, студенти ж, у свою чергу, – фартух та найбільшу миску й черпак, які символізують фестиваль «Інформаційна миска», новому керманичу.

 

Програма заходу була не менш насиченою ніж торік: окрім приготування боґрачу, студенти брали участь в естафеті та змаганні з армреслінгу, а також кожен з учасників фестивалю став гравцем атракцій «Таємний друг» та «Вбивчий поцілунок». Ще студенти розповідали анекдоти про викладачів, писали листи, які адресували як колегам-студентам, так і викладачам.

Анекдот про професора від професора

Родзинкою «Інформаційної миски» стало представлення курсів, адже саме тут майбутні журналісти мали змогу продемонструвати свій IQ та творчі здібності. П’ятикурсники зачарували й розчулили присутніх оригінальними розповідями про власні мрії, четвертий курс згадував найуспішніші моменти попередніх студентських років – кожен спогад складали в торбу, третьокурсники перетворилися на чудовий тижневик, другий курс щиро розповів про свою любов до обраного фаху, а з першокурсниками всі мали можливість познайомитися у форматі телепрограми «Афоризм».

Кульмінацією свята стало визначення найсмачнішого боґрачу. Студентські кулінарні шедеври оцінювало компетентне журі у складі викладачів–гурманів. Тож традиційна угорська страва найсмачнішою вийшла у п’ятикурсників, але на ж п’яти їм наступали третьокурсники, які посіли друге місце.

Третіми ж стали студенти-другокурсники.

Першокурсники стартують

Маленький Імре фестивалить разом з мамою та її однокурсниками
Цьогорічний міні-фестиваль надовго закарбується в пам’яті студентів, адже для когось він перший, для когось – традиційний, а для когось взагалі останній. В одному я упевнена: через рік наші лави поповняться, і ми вже знову у новому складі вирушимо на таку смачну й веселу «Інформаційну миску».

 

 

Крістіна Пензеш, студентка відділення журналістики
Фото – Леся Поліха

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416