Про бутафорію, крила і стріли


Вік має значення... 🙂
Переддень святого Валентина. Усі в очікуванні чогось гарного, піднесеного і просто неземного. Звичайно! Адже що може бути прекраснішим, ніж кохання?! Завтра, 14 лютого, багато людей на земній кулі святкуватимуть романтичне свято – День закоханих!

 


...подоба – не має

Появу цього свята пов’язують з діяльністю священика, який таємно вінчав закохані пари. За часів Стародавнього Риму імператор Клавдій ІІ заборонив римським воїнам одружуватися, адже вважав, що відсутність дружини і сім’ї допомагає краще змагатися на полі бою. Але закохані знайшли спосіб обходити заборону, вважаючи, що справжні шлюби укладаються на небесах.

Уже сьогодні романтичний настрій охопив багатьох. Жінки проводять цілий день у салонах краси, аби завтра бути по-особливому гарними для своїх чоловіків. Чоловіки ж скуповують квіти та готують подарунки, щоб якнайприємніше здивувати кохану.

Любов! Що воно таке?
Це унікальне почуття кожен описує по-своєму, але ніхто ще не зумів точно й однозначно розповісти нього. Любов породжує нову любов, надихає, творить, дарує нове життя…

Цікаво, як святкуватимуть День Валентина студенти УжНУ? Що для них означає кохання?


Катерина, студентка відділення журналістики:
Любов для мене – це найтепліше і найприємніше почуття, яке тільки може бути у житті кожної людини! Воно окриляє і робить щасливим кожного, кому доводилось кохати і бути коханим! Любов – це розуміння, підтримка у скрутні моменти та радість і щастя кожного дня! Святкувати цей чудовий день я буду зі своєю коханою людиною вдома за романтичною вечерею!

Ельвіра, студентка економічного факультету:
Любов – це коли ти відчуваєш людину, коли вона тобі дорога, коли вам завжди є про що поговорити, про що помовчати. Ти готовий проводити з нею весь свій вільний час, готувати сніданки, обіди і вечері. І у найсильніші життєві бурі ніколи не відпускати руки одне одного:)

Віталій, студент медичного факультету:
Кохання – це непереборно приємні відчуття, які розривають людину зсередини. День Валентина святкуватиму з коханою людиною у романтичному місці.

Діана, студентка відділення журналістики:
Кохання... Це таке почуття, яке неможливо просто описати. Це щось таке ніжне, романтичне, загадкове, приємне. Це основа життя кожної людини. Якщо ти кохаєш і кохають тебе, то ти щасливий на цій землі. Ти завжди щиро усміхнений. Ти насолоджуєшся життям. День Валентина я проведу з людьми, які мені близькі й приємні у спілкуванні, серед яких і буде моя друга половинка. Спочатку ми сходимо в кінотетр, а потім посидимо в спокійній і романтичній кафешці Ужгорода.

Марія, студентка відділення журналістики:
Кохання… Напевно, воно у кожного різне. Мені комфортно з коханою людиною. З ним завжди присутнє відчуття ейфорії. Приємно бути комусь потрібною, бути коханою і кохати. Звичайно, що хтось скаже, що кохання - це бутафорія. Можливо, воно є бутафорією для тих, хто не кохав. Я не можу пояснити, що таке кохання, але точно знаю, що відчуваю його 🙂 Воно є у мені, воно є у людині, котру я люблю. А день закоханих я вперше ( ! ) проведу з коханою людиною, тому для мене у будь-якому випадку День св. Валентина буде незабутнім!

Андрій, студент історичного факультету:
Кохання – це найкраще, що може бути в житті людини. Не святкуватиму, оскільки ще не знайшов свою другу половинку… Але всім закоханим бажаю великої любові.

Михайло, юридичний факультет:
Я зустрічаюсь з дівчиною вже 4 роки. Вона моє життя. Я не уявляю себе без неї. Готую для неї дуже романтичний подарунок, на який, я впевнений, чекає кожна дівчина в своєму житті.

Що ж! Якщо ви ще не знайшли свою другу половинку – не засмучуйтеся, адже, можливо, саме завтра стріли Купідона вразять ваше серце 🙂

 

Тетяна Ладжун, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416