Журналісти не тільки пишуть про КВН, а й грають у нього!

21.10.2014
oliab

Команда відділення журналістики УжНУ «В комі»

Двадцять одна. Саме така кількість команд на закритому фестивалі зареєструвалася для участі в Закарпатській лізі КВН. Редактори, які впродовж останніх років допомагають молоді розкрити талант, Олександр Шевелюк і Олександр Свергун, із радістю оголошують, що стартує новий сезон — вісімнадцятий.

Дев’ятнадцяте жовтня. На годиннику 13:00. У студентському центрі дозвілля «Ювентус» досить людно. Бачимо знайомі обличчя: як завжди, усміхнені, веселі.

У залі лунає улюблена музика гумористів. Голова обласної ліги Сергій Денисенко пояснює новачкам і нагадує «битим» КВНівцям, що варто очікувати. Побільше писати жарти й мініатюри, спілкуватися з редакторами, ходити на пікніки і закриті вечірки (КВН-паті) — це далеко не все, чим можна займатися у клубі веселих і найкмітливіших.

Анжела Макогін

Минає кілька хвилин — і на сцені бачимо учасників «Розминки». У такому традиційному конкурсі жартівники заздалегідь пишуть кілька питань, а згодом вигадують дотепні відповіді. Цього разу виграли ужгородські гімназисти «ВУЗВ».

Невдовзі команди представляють себе. Одні — через пісню, інші — через танець. Є й зовсім не підготовлені. Та головне — зібратися з силами до гала-концерту, який відбудеться вже цього четверга (23-го жовтня) в залі ПАДІЮНу.

Валерія Зенинець

Серед учасників є й студенти відідлення журналістики УжНУ — команда «В комі», яка вже другий рік грає в лізі. Третьокурсниця Анжела Макогін каже: «КВН чекає з розкритими обіймами. Незабаром відкриття сезону, і я сподіваюся, що весь наступний рік ми не падатимемо духом і кожен глядач у залі буде усміхатися. Можливо, іноді посміхатися. Гала-концерт не за горами, Мої емоції зашкалюють тут і тепер. Із нетерпінням чекаю на цікаву гру та незабутні враження!».

Що ж приваблює у клубі веселих і найкмітливіших, розповідає ще одна представниця команди журналістів «В комі» — студентка ІІІ курсу Валерія Зенинець: «Я люблю КВН, бо тут у будь-яку погоду, в несприятливий день із сумними нотками в голосі смішно сміятися смішним сміхом. Це ніби інший світ зі своїми правилами, які не хочеться порушувати. Так приємно, коли у глядачів поволі розтягуються кутики губ і це переростає в регіт, що просто заводить. Тут я відкрила для себе людей з іншого боку. Відкрилася й сама в цьому шаленому позитиві, який настільки вчепився за мої ґаті, що навряд чи я захочу з ними розпрощатися. Я люблю життя і все, що з ним пов’язане. Тепер це ще й КВНчик, який незабаром знову стартує».

Тож чекаємо всіх на  відкритті XVIII cезону Закарпатської ліги КВН. Рік обіцяє бути насиченим і смішним!


Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416