Закарпатська ліга КВН: УжНУ рясний на дотепників

04.03.2015
oliab

КВН

Ігри другого туру Закарпатської ліги КВН відбулися минулого тижня в Падіюні. У чотирьох поєдинках змагалися 24 команди, серед яких кілька університетських – Fifa (фізфак), «Без мандата» (юрфак), ШиК (факультет туризму), «А шо?!» (філфак), «Наташа, ты королева» (медфак), «В Комі» (відділення журналістики) та «АВС» (біофак).

Щоб пройти до наступного етапу, колективи з’ясовували, хто кращий, у БРИЗі (обмін «винаходами), фристайлі, розминці та конкурсі веселих картинок, переможця якого виявляли в соціальних мережах. Не обійшлося й без визначення найактивнішого, чи то найбільш талановитого, вболівальника, який мав показати когось із відомих селебретіс світу сього.

І, як кажуть, – доки сміємось, доти не здаємось! Упродовж змагань зібрали й кошти на підтримку закарпатських військових – 3 511 грн та 5 доларів.

Враження й найбільш цікаві моменти турніру ліпше передадуть самі учасники.

В Комі

«Ми виступали в третій грі ІІ туру. Заздалегідь мали придумати якийсь предмет для конкурсу «Бриз». Довго не могли вигадати чогось цікавого. Та за кілька днів до змагань випадково зауважили на набці палицю у вигляді рогатки. Зробили з неї щось на зразок енґрібердс, лише замість пташки прив’язали ведмедя, який через крапельницю пив мед. Потім нам зізнавалися, що це був один із найкращих винаходів за всі три дні змагань.

Щодо самої гри, то все було класно: коли дивишся зі сцени на глядачів, які прийшли вболівати, то розумієш, що недаремно обрала собі таке веселе хобі – КВН. Змагалися ми з досить сильними суперниками, які неодноразово ставали чемпіонами, тому на перемогу особливо не розраховували. Але зарядилися позитивом на півроку вперед – це точно!» – коментує капітан команди «В Комі» Андріана Кофель.

Без мандата

Володимир Гончарук, капітан команди «Без мандата», розповів: «У другому турі нас чекало нелегке випробування, я б сказав навіть – запекла боротьба за вихід до півфіналу. Великий плюс нашого гурту в тому, що ми друзі, тож розуміємо одне одного з півслова. Викладалися на всі 100%, аби тільки досягти мети – перемоги. Відповідно до нашого гасла: «Бачу ціль і вірю в себе» ☺.

Було приємно почути від журі, що нашій команді знову вдалося здивувати присутніх гумором, а ще тим, що підготували один із найбільших в історії Закарпатської ліги КВН реквізит – болід завдовжки 4,5 метра. Коли оголосили, що проходимо до півфіналу, – це була найліпша нагорода за справу, яку творимо всі гуртом».

FiFa

«Атмосфера була, як завжди, позитивна. Організація, як на мене, повинна постійно вдосконалюватися, але вже й тепер вона на досить хорошому рівні. З’являються нові команди – це дуже добре. Загалом КВН виправдав свою назву: глядачам подарував час веселощів, ну а для гравців він давно є стилем життя», – поділився враженнями Іван Граб з команди «Fifa».

«КВН – дуже  цікава штука. Але одна річ, коли приходиш подивитися й послухати, щоб підняти настрій собі, і зовсім інша, коли маєш створити цей настрій глядачам.

А шо?!

Нині дуже складно написати хороший, якісний гумор. Принаймні нашій команді. Але, попри часті невдачі, ми не збираємося опускати руки й намагатимемося показати кращі результати.

Та й вибору особливого нема, бо коли починаєш грати, то далі дуже важко розпрощатися з цією справою. Оскільки ігри ІІ туру вже позаду, то запрошуємо всіх на півфінали, які відбудуться навесні. І хай тепер не найкраща ситуація в країні, потрібно робити все, аби не втрачати оптимізму й позитиву», – переконана капітан команди «А шо?!» Андріана Якубик.

Отож у наступній серії ігор вболіватимемо за своїх уже в півфіналі. Бажаємо учасникам натхнення на етапі підготовки до нього!

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416