Закарпатська ліга КВН святкує повноліття

07.10.2015
oliab

1-го жовтня вже 18-й сезон поспіль у «ПАДІЮНі» жартівники дарували усмішки глядачам. На арені сміху зустрілися 7 щасливчиків-команд, які змагалися за Кубок Закарпатської ліги: «Без мандата» (юридичний факультет УжНУ), «RADUЖNUY ENOT», «Вхід у змінному взутті» (ужгородська гімназія), «Девід Духнович» (медичний факультет), «В комі» (відділення журналістики УжНУ), «НА Юг» та «Одуванчик».

Як зазвичай, волонтери Руху підтримки закарпатських військових збирали  кошти на потреби бійців. Цього разу глядачі пожертвували аж 2000 гривень. А згодом невгамовно веселий ведучий оголосив перший конкурс. Учасники виявили свої найкумедніші здібності у 3-х конкурсах. Стартовий називався «Яєчня», у якому КВНівці за декілька секунд повинні були себе представити. Як тільки команди не старалися, щоб потішити публіку! І танцювали, і читали реп, і співали про пса Любомира, а дехто ще й обливався водою.

Під час «Розминки» кожен намагався відчути себе в кріслі Зеленського, аби найдотепніше відповісти на різні запитання, до прикладу: «Що буде, якщо схрестити козу і вовка?»


Без мандата

Опісля  учасники мали рівно 7 хвилин, щоб показати кумедні й не дуже мініатюри в третьому конкурсі «Фристайл». Команди жартували про студентське життя, відтворювали кумедні сценки, даруючи глядачам порцію позитивних емоцій.

Традиційно судді у фіналі Кубка не ставили оцінок, а голосували за фаворитів. У підсумку перемогу здобули гімназисти – «Вхід  у змінному взутті». Але ніхто не залишився без подарунків: найкращими актором та акторкою сезону  визнали Микиту Семенова («БезУмная Молодежь» і «От Фонаря» із Кушниці) та Надію Піскор («НА Юг»); звання «the best» капітана виборов Василь Шовак («Нормандія»);  «Відкриттям сезону» стала команда «Девід Духнович», а почесну грамоту за вагомий внесок  у Закарпатську лігу КВН отримав харизматичний Микола Анброх з одинадцятирічним  стажем ведучого.


Девід Духнович

Глядачів у залі зібралося чимало:дехто намалював плакати, аби підтримати фаворитів, а хтось «заливав» залу оплесками. «Я завжди стежу за іграми й намагаюся купити завчасно квитка в перші ряди. Не знаю, де ще можна отримати таку заряджену дозу сміху, якщо не на «закарпатці». Підтримую команду журналістів «В комі», адже жіноча команда – це своєрідний гумор. Більше того, дівчата неодноразово жартували на факультетських святах ІТФу, чим і завоювали мою прихильність. Гадаю, що цьогоріч ми неодмінно запросимо їх знову», – ділиться враженнями магістрант інженерно-технічного факультету Юрій Мумряк.

Гучними оплесками команди провели «повнолітній» сезон в очікуванні наступного, який почнеться вже за 2 тижні. Традиційно після гри учасники сфотографувалися на пам’ять і танцями продовжили святкування на дискотеці!

Не варто бути професійними коміками,  аби відчути всю повноту насолоди від гумору. Адже триматися за живіт від сміху – під силу кожному! Даруйте усмішку, бо  це найдорожчий і найдешевший подарунок у світі.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416