Є народ такий – студреспубліканці!

09.07.2013
oliab


Студреспубліканські емоції
Кажуть, життя – це не ті дні, що проходять, а ті, які запам’ятовуються. З 9 до 12 липня кожен учасник Студреспубліки зможе в цьому особисто переконатися. Незважаючи на те, що одні кожного року намагаються отак активно відпочивати, а інші вперше побувають у Лумшорах, всі очікують лише позитиву та цікавих подій.


Студреспубліканці флеш-моблять на Театральній

 

Надворі літо. Нарешті сесія закінчилася, хвилювання перед черговим іспитом кудись зникло. Відчуваєш, що настав час цікавих пригод та яскравих емоцій. А тут ще й нагода чудова – Студентська республіка Закарпаття!

Кажуть, життя – це не ті дні, що проходять, а ті, які запам’ятовуються.


Студреспубліканці

З 9 до 12 липня кожен учасник Студреспубліки зможе в цьому особисто переконатися. Незважаючи на те, що одні кожного року намагаються отак активно відпочивати, а інші вперше побувають у Лумшорах, всі очікують лише позитиву та цікавих подій.


 

Ольга Гатнер, одна з організаторок заходу:


Ольга Гатнер

– Цьогорічна Студреспубліка є особливою, адже вона – ювілейна. Гурт «308», шоу «Міс» та «Містер», спортивні змагання та багато креативних фестів – все це є невід’ємною її складовою. На сьогодні зареєстровано 382 учасники – 20 команд. І це ще без гостей та організаторів. Цього разу введене триразове харчування (минулого року не було сніданку). Таким чином збільшилася і оплата. Команди прибувають у різний час, аби розвантажити процес видачі паспортів, майок, сувенірів та виділення місць для палаток, поселення в будиночки. Кожний день буде насиченим, ми обіцяємо. Не хочеться одразу розкривати всі секрети, але повірте: нудьгувати буде ніколи! Протягом усього фестивалю працюватиме радіо, яке повинне повідомляти про конкурси, час реєстрації на них, збори капітанів тощо. Важливе місце займає також дисципліна, за якою має стежити охорона. Слід зауважити, що людина без паспорта Студреспубліки не зможе потрапити на територію. Тому цей головний документ необхідно носити постійно. Сподіваємося, що ніхто не буде розчарований.

 

Саша Курта, капітан команди «ФЛОТ»:


Саша Курта

– Студентську республіку чекаю нетерпляче! Неабияк приваблюють такі-от молодіжні заходи. Оскільки на подібному дійстві буду вперше, впевнений, що все буде новим і нерозвіданим. Багато наслухався від своїх знайомих та друзів про дружну атмосферу, відчуття свободи та усвідомлення молодості. Звісно, лякає підйом о 6:00 під одну й ту саму мелодію, та це дрібниці.

 

Ваня Граб, учасник команди профкому УжНУ:


Ваня Граб

– Цього року вперше побуваю на цьому заході. Про Студреспубліку мені багато розповідали друзі. Казали, що там весело й добре годують. Сподіваюся добре провести час у компанії не тільки однокурсників, а й студентів з інших факультетів, вищів. Очікую цікавих розваг, нових знайомств. Хочу взяти участь у якихось фестивалях, зокрема у «Кращому студенті», «Бодіарті», «Квесті».

 

Валя Артюхіна, капітан команди «ШТОРМ»:


Валя Артюхіна

– На Студреспуліку їду вже вдруге. Цього року я дуже хотіла зібрати студентів-художників, бо, наскільки пам’ятаю, востаннє група «Закарпатський художній інститут» їздила ще 2009 року. Нам удалося сформувати команду творчих людей, і я цим дуже задоволена. Сподіваюся, що ті, хто їде вперше, будуть активними учасниками і не нудьгуватимуть, бо Студреспубліка – це те місце, де відчуваєш свободу. Ти можеш активно і гарно відпочити в класній компанії, познайомитися з новими друзями. Очікую, що цьогорічна Студреспубліка буде цікавою і веселою, запам’ятається на довгі роки.


Саша Артюхіна – теж громадянка Студреспубліки

Ось такі сподівання у молодих людей нашого краю. Нагадаємо, що до масштабного фестивалю організатори готувалися протягом тривалого часу. Зокрема 20 червня у рок-н-ролл пабі «Савок» була проведена вечірка, присвячена Студентській республіці. Протягом вечора учасники мали змогу познайомитись один з одним і поспілкуватись.


Жертва водопістолетного флеш-мобивства 🙂

А 5 липня на площі Театральній відбувся своєрідний флешмоб Студентської республіки з водяними пістолетами. Всі охочі згадали дитинство і гарно повеселились.

Що ж, непоганий початок! Цікаво знову пізнати щасливе життя студреспубліканське. Отож чекайте з враженнями!

Андріана Кофель,
студентка відділення журналістики УжНУ
Фото з подій Сергія Денисенка

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416