Відьми, Джобс, два стволи. Або на який фільм сходити

14.11.2015
oliab

Незважаючи на розпал навчального семестру, студенти не забувають про веселощі. Однією з таких розваг є похід у кіно. Дешево і зовсім «несердито»!
Цей матеріал присвячено новинкам, які зараз показують у місцевих кінотеатрах з 12 до 18 листопада.
Українському глядачу пропонують зовсім не «сопливе» кіно. Стрічки, про які йтиметься, – для міцних духом та хоробрих серцем.

«Чорна меса»

Жанрдрама, кримінал, біографія

Закохані у Джонні Деппа не впізнають свого улюбленця – настільки вдало він перевтілився в героя. Сюжет фільму ґрунтується на реальній історії. Події розгортаються в Бостоні, який завжди славився кримінальною атмосферою. Про сутички місцевих гангстерів знято чимало фільмів. Кримінальна драма «Чорна меса» –  один із них.

Ірландську мафію в місті очолює Джеймс «Уайті» Балджер (Джонні Депп), який є  братом тамтешнього сенатора Вільяма Балджера (Бенедикт Камбербетч). Балджер керував кримінальним синдикатом «Winter Hill» із  сімдесятих років минулого століття. У 1975 Вільяма завербував агент Федерального бюро розслідувань – і «Уайті» став його інформатором. Їхня співпраця тривала до дев’яностих, поки ФБР не вирішило перейти до радикальних дій.

Цікаво, що Джонні Депп, котрий виконує головну роль, мав намір піти з проекту, оскільки сценаристи намагалися «згладити» сюжет, аби віддалити його від оригінальної історії. Про життя бостонського злочинця вже не вперше знімають фільм. У 2006 році Мартін Скорсезе презентував стрічку «Відступники», яка завоювала 4 премії «Оскар».

Сеанс: 16.20 («П’ятий елемент»)

«Останній мисливець на відьом»

Жанр: фентезі, бойовик, пригоди

Головний герой Колдер (Він Дизель) вже давно винищує відьом. Його перевага – це безсмертя. Незважаючи на всі зусилля, нечисть продовжує примножувати зло на землі. Герой Віна Дизеля дізнається про шабаш, який відбудеться в Нью-Йорку. Зібравшись разом, чаклунки хочуть заразити жителів міста чумою. Колдерпопри все повинен врятувати людей.

Про цей містичний бойовик заговорили в2012 році. Тоді планували, що режисерське крісло займе Тимур Бекмамбетов. Але згодом  продюсери змінили і режисера, і сценаристів картини. На головну роль запросили Віна Дизеля, який неодноразово боровся з поганими хлопцями, проте з нечистю – вперше.

Сеанс: 20.45(«П’ятий елемент»);

23.00 («Доміон»)

«007: Спектр»

Жанрбойовик, трилер, пригоди

«Спектр» –уже 24 частина сіквела про британського спецагента Джеймса Бонда. Останній фільм про шпигуна стане наймасштабнішою картиною за всю історію бондіани, зважаючи на те, що бюджет стрічки перевищив 300 млн доларів.

Джеймс Бонд отримує зашифроване послання, яке тісно переплітається з його минулим. Не залишивши цей випадок без уваги, агенту 007 вдається знайти прямий зв'язок між посланням та терористичним угрупуванням «Спектр». Закодований лист приводить Бонда до невідомої йому раніше організації. У той час місіс М. виступає проти політичного тиску, загрозливого майбутнього МІ-6. Бажаючи дізнатись основні мотиви керівництва «Спектру», Бонд береться за нове завдання й розкриває жахливу​​правду.

Шанувальниці Деніела Крейга (виконавця ролі Бонда) – плачте. «Спектр» –  остання стрічка франшизи, в якій грає красунчик.

Сеанс: 10.00, 12.10, 15.40, 18.10, 20.40 («П’ятий елемент»);
15.30, 20.00, 22.30 («Доміон»)

«Стів Джобс»

Жанрдрама, біографія

Біографічна драма, яка базується на історії життя засновника фірми «Apple» Стіва Джобса. Режисер картини Денні Бойл відомий за фільмом «Мільйонер з нетрів». У головних ролях: Майкл Фасбендер, Сет Роган, КейтВінслет. За книгою Волтера Айзексона «Стів Джобс» створено й сценарій до фільму.

Сюжет стрічки складається з епізодів, що  мали велике значення для Джобса та його компанії. У фільмі йдеться про підготовку до трьох презентацій: запуску Mac, NeXTтаiPod.

Сеанс: 10.00, 18.30, 22.50 («П’ятий елемент»);
10.00, 13.30, 18.00 («Доміон»)

Гангстер, винищувач відьом, спецагент і засновник «Apple». З такою компанією сумно не буде. Обирайте фільми на свій смак і проводьте холодні осінні вечори в теплій кінозалі з мискою попкорну.

Нагадуємо, що для студентів у «Доміоні» щосереди діють знижки.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416