На «Інформаційній мисці» обрали найсмачніший бограч

28.09.2015
oliab

Поливка? Палачінти? Гомбовці? Ні-ні! Саме бограч став головним героєм на п’ятому фестивалі «Інформаційна миска–2015», який відбувся 23 вересня на університетський базі відпочинку «Скалка». На заході розважалися не лишень майбутні журналісти, а й студенти-першокурсники нової спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю».


Музика, жваві розмови та сміх навколо створювали теплу сімейну атмосферу, яку чудово доповнював аромат головної страви. А поки бограч кипів у величеньких казанах, викладачі мали змогу подивитися представлення всіх курсів у напрочуд весело-зворушливому конкурсі «Візитівка». Чого тільки не було: веселі гумористичні мініатюри, душевні пісні,  поради  «молодшому поколінню». П’ятикурсники розповідали про символічне число 11, яке стало для них особливим. А от «рекламники» змусили перелякатися кожного, коли одна зі  студенток начебто зомліла.

Четвертокурсники, крім того, удосконалювали навички підготовки телесюжетів.  Тож довелося попрацювати з камерою та мікрофоном: студенти записували стенд-апи та намагалися відзняти найцікавіші моменти фестивалю.

А де відпочинок – там і спорт! Журналісти боролися за першість у найрізноманітніших спортивних змаганнях: мірялися силами в армреслінгу, стрибали  з місця та влучали в ціль. Найспортивнішими виявилися студенти-першокурсники обох відділень, які втерли носа «старшим» колегам.

Ось уже й готова головна страва. Для когось зі студентів це був перший досвід приготування бограчу, однак і вони  намагалися не відставати від досвідченіших кулінарів. Викладацьке журі обрало найкращими  кухарями студентів IV курсу.

На фестивалі діяла анонімна пошта, яку підготували Андріана Кофель та Анжела Макогін. Під час прочитання листів звучали «благання» про відміну пар на наступний день, подяки викладачам, пропозиції руки та серця, а також «сімейні» жарти.

Цьогоріч на «Інформаційній мисці» можна було не тільки смачно попоїсти, а й шалено потанцювати. До запальних танців приєдналися й викладачі, які разом зі студентами розділили танцпол. Майже до опівночі всі весело відпочивали, і настрій «зашкалював»! Укотре журналістська сім’я довела, що життя кольорове 🙂

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416