Мозковий штурм на філфаку

23.11.2013
oliab


Переможці з трофеєм
У понеділок, 18 листопада, уперше на філологічному факультеті УжНУ відбулася популярна інтелектуальна гра «Брейн-ринг». У ній за можливість представляти свій факультет на всеуніверситетському рівні змагалися збірні всіх відділень факультету, а також команди 3 курсів українського та відділення журналістики...


Переможці з трофеєм

У понеділок, 18 листопада, уперше на філологічному факультеті УжНУ відбулася популярна інтелектуальна гра «Брейн-ринг». У ній за можливість представляти свій факультет на всеуніверситетському рівні змагалися збірні всіх відділень факультету, а також команди третьокурсників українського та журналістського відділень.

Усього у мозковій атаці взяли участь шість команд, у кожній із яких було по 5 учасників. Ведучим дійства став голова наукового товариства студентів та аспірантів УжНУ Дмитро Тодер, котрий цікавими запитаннями зміг захопити і глядачів, яких зібралося чимало. Серед гостей дійства були заступник декана філологічного факультету з навчальної роботи Василь Шаркань та заступник декана з виховної роботи Оксана Кузьма. Жеребкуванням були встановлені дві групи учасників по 3 команди в кожній. Після ігор між учасниками трійок найкмітливіші гурти вийшли до фіналу.


Команда відділення журналістики

Боротьба за перемогу була напруженою, адже суперники показали майже однакову ґрунтовну підготовку. Та в підсумку, із рахунком 5:3, перемогла команда словацького відділення.

Усіх учасників змагання нагородили грамотами, а переможці отримали ще й символічний тріумфальний кубок. Присутні залишилися задоволеними побаченим. Адже, незважаючи на напружене змагання, у залі панувала дружна атмосфера. А що ще потрібно для вдалого початку тижня? Для тих же, кому не вдалося побувати на цьому мозковому штурмі, пропоную кілька запитань, на які вже відповіли учасники гри. Тепер ваша черга перевірити свої сили.

  • Назвіть тварину, котра причетна до створення одного з найбільших міст світу.
  • У давні часи, щоб заплутати ворогів, гінцеві, який ніс повідомлення на далекі відстані, давали дві новини: правдиву і брехливу. Чим вони відрізнялися?
  • Вальдшнепи, щоб виманити на поверхню черв’яків, стукають дзьобом об землю. Що «думають» черв’яки, коли чують цей стукіт?

 

Христина Феделеш,
студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416