Філфак на один вечір поринув у світ казок: відгуляли День філолога!

04.05.2014
oliab

Філологи й журналісти організували «Казковий вечір»

Філологічний факультет на своєму святі завжди збирає повну залу глядачів, адже День філолога традиційно вирізняється оригінальною, насиченою та цікавою програмою. 2014-й винятком не став, тож людей у Падіюні знову зібралося більше, ніж передбачено місць для сидіння. А це свідчить про високий рівень підготовки студентів факультету, їх увагу до традицій та прагнення до підтримання гарної атмосфери у колективі.

Щороку це свято є тематичним. Цього разу філологи й журналісти вирішили поностальгувати за дитинством й організувати «Казковий вечір», тож на сцені можна було побачити персонажів відомих казок.

Федір Шандор, Галина Шумицька

Відкрила свято декан філологічного факультету Галина Шумицька словами:

Не казкувати, а творити казку,
Щоб стала явою – відчуймо в цьому смак!
На власні сили і на Божу ласку
Поклавшись, рухаймо філфак!

Разом із проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Федором Шандором вони нагородили студентів філологічного факультету за участь в організації та проведенні першої на філфаку Міжнародної конференції студентів та аспірантів і Всеукраїнської олімпіади з російської мови та літератури.

Вручення Кубку декана переможцям

Урочисто вітали також команди-учасниці Кубку декана, який відбувся минулого тижня. Приємно, що випускники факультету, чия команда стала переможницею цього футбольного змагання, завітали на свято родинами. Це теж своєрідна, не планована родзинка заходу, адже філфак – одна велика сім’я.

Виступ журналістів

Розважали глядачів традиційно самі студенти, які представили чотири міні-програми: українського, російського, словацько-чеського відділень та відділення журналістики. Жартували про викладачів та студентське життя, співали, дефілювали, – словом, аж ніяк не дозволяли публіці сумувати. Між сценками відділень, а також сольними виступами співаків-студентів філфаку виступали й запрошені гості, зокрема, студія сучасного танцю «Бліц», КВН-команда «БУМ» («БезУмная Молодежь»), ансамбль «Перлинка» та учасниця дитячого Євробачення-2011 Дана Якобчук.

Фінальний виступ

Найбільш зворушливою частиною програми став вихід цьогорічних випускників-активістів філфаку. П’ятикурсників, які протягом свого навчання беруть активну участь у громадському житті факультету, завжди тепло проводжають на самому Дні факультету. Дев’ятьом із них подарували медалі – кожному за особисті заслуги.  Додатковим сюрпризом для випускників стала фінальна пісня заходу, присвячена нинішньому 5-му курсові. Тож на сцені були і сміх, і сльози.

Після завершення урочистого заходу в залі Падіюну всі охочі могли продовжити святкування в одному з нічних клубів міста.

Для того, аби кожен міг відчути атмосферу свята, пропонуємо переглянути відеоролик з «Казкового вечора» філфаку!

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416