Дівчата – у «Фантом», хлопці — на сцену!

22.02.2013
oliab


Хлопці - на сцену!
Розважальне шоу «Нумо, хлопці!» уже вкотре проводитиметься в Ужгороді. Цього разу чоловіки даруватимуть хороший настрій глядачам у переддень Міжнародного жіночого дня в нічному клубі «Фантом».


Хлопці - на сцену!

Розважальне шоу «Нумо, хлопці!» уже вкотре проводитиметься в Ужгороді. Цього разу чоловіки даруватимуть хороший настрій глядачам у переддень Міжнародного жіночого дня в нічному клубі «Фантом».
 


Організаторами дійства є Закарпатська ліга КВН, Корпорація свят «Не ПоНяЛ, кафедра туризму УжНУ та Студреспубліка. Обіцяють різнопланові конкурси та цікаві призи.

Однак для того, шоб виграти, наприклад, новенький нетбук чи грошову винагороду (як це було в минулі роки), хлопцям треба буде добряче попрацювати. Їхнє завдання – здивувати глядачів. Змагатимуться у різнопланових конкурсах: демонструватимуть ерудицію, хизуватимуться досягненнями у спорті, вражатимуть творчими вміннями… Подарунок головному переможцю – поки що таємниця.

Незважаючи на те, що попереду 2 тижні, готуватися до заходу почали вже. Зокрема, 20 лютого був проведений кастинг. Сергій Денисенко вказує на основний критерій відбору: «Всі учасники повинні бути цікавими людьми, різними за характерами та уподобаннями. До прикладу, ми могли б взяти 8 КВНників, але це не було б цікаво. Тому краще, коли хтось – спортсмен, інший – бармен або звичайний студент».

Парубки вже отримали домашнє завдання – підготувати представлення тривалістю близько 1 хвилини. За цей час повинні довести, що саме вони варті уваги та підтримки гостей. А оскільки шоу присвячене святу 8 Березня, то:
— у конкурсах змагатимуться 8 хлопців;
— у складі журi буде 8 жінок;
— максимальна оцiнка – 8 балів;
— загалом планується 8 завдань.

Отже, якщо маєте бажання цікаво провести 7 березня – збирайте компанію і вперед!

До речі, хлопці! Не забудьте про квіти для дівчат! Бо ж пам’ятаєте, який далі день?! 🙂

Юлія Горбач, Андріана Кофель,
студентки відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416