Серед нагороджених працівників радіо, телебачення та зв’язку – випускники відділення журналістики

26.10.2013
evgenia


Під час нагородження

15 листопада в області відбулися урочистості до дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. З цієї нагоди закарпатських радійників та телевізійників вітали представники влади Олександр Ледида і Андрій Сербайло, відзначаючи їх високий професійний рівень.

Наголошувалось, зокрема, що телебачення, радіо та інформаційні інтернет-ресурси є потужними впливовими засобами передачі інформації, тому це свято тих, хто інформує та скорочує відстані, хто своєю творчістю, талантами, сумлінням майстерно доносить до людей інформацію «сьогодні на сьогодні».

Низка працівників радіо та телебачення отримали обласні нагороди. Так, спільною відзнакою обласної ради та облдержадміністрації «За розвиток регіону» було відзначено Вікторію Вайс – головного редактора телерадіокомпанії «М-студіо» – та Тетяну Ардо – головного режисера дирекції програм ЗОДТРК «Тиса-1».


Під час нагородження

Почесними відзнаками облдержадміністрації та обласної ради – відеооператора телевізійної компанії «Хуст» Сергія Балуха, інженера телебачення ЗОДТРК «Тиса-1» Анатолія Гулея, головного оператора ЗОДТРК «Тиса-1» Юрія Купара, оператора телебачення ЗОДТРК «Тиса-1» Тетяну Плотнікову, журналіста телерадіокомпанії «М-студіо» Олену Фурдь, завідувача редакції інформаційних програм творчо-виробничого об’єднання радіопрограм ЗОДТРК «Тиса-1» Костянтина Левіна, редактора інтернет-сайту «Час Закарпаття» Вікторію Лисюк, оператора телерадіокомпанії «ЗІК» Юрія Чудлая, журналіста телерадіокомпанії «Даніо» Наталію Панько та багатьох інших.

Звучали слова вдячності та поваги й тим, хто кує журналістські кадри, хто готує тих, котрі обрали достатньо непростий і відповідальний фах – забезпечення інформаційних потреб та нових можливостей спілкування.

Приємним є й те, що серед нагороджених наші випускники Віка Лисюк та Наталя Панько, з чим ми їх і вітаємо. Добрих новин усім та натхнення!

Андріана Мегіц,
студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416