Волонтерство в Ужгороді

17.12.2015
oliab

Останнім часом в Україні та в усьому світі великої популярності набуває волонтерський рух. Не винятком став і наш рідний Ужгород, у якому все частіше проводяться різні благодійні акції. Найпоширенішими з них є: збір коштів на підтримку українських військових у зоні АТО та благодійний збір коштів для дитячих будинків.

Переваги волонтерства куди більші, ніж просто фінансова користь. Це передусім особистісне та професійне задоволення, яке робота дає волонтеру.

Спектр благодійної діяльності волонтерів дуже широкий.

З одного боку, це можуть бути люди, які потребують волонтерської допомоги: хворі, інваліди, літні люди,безпритульні, сироти і т. д.

З іншого боку, волонтери можуть виступати організаторами різних заходів, мистецьких фестивалів чи змагань. Також завжди цінується добровільна праця на підтримку громадських та благодійних організацій.

Волонтерство – надання допомоги тим, хто її потребує, – безкоштовно і від щирого серця.

І наш Ужгородський Національний Університет теж не залишився осторонь. Цього року тут провели благодійну акцію збору коштів та речей для дитячих будинків. Більшість студентів не залишилося осторонь та активно взяло участь у заході.

Тому , якщо ти активний та маєш нестримне бажання допомагати іншим, змінити цей світ на краще, приєднуйся до благодійних акцій та роби людей, які потребують допомоги, щасливими.

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416