В Ужгороді вірус!!! Не лякайтеся… Вірус доброти

17.02.2012
oliab

17 лютого на площі Театральній студенти 3 курсу відділення журналістики поширювали вірус доброти. Організатором акції стала студентка-третьокурсниця Юлія Дуб. Кошти на придбання цукерок, якими волонтери пригощали бідних, інвалідів та простих перехожих, збирали у два способи.

У «Дасторі» стояла скринька, куди всі охочі кидали солодощі. А в університеті проводилась акція: на День святого Валентина поцілунки були щирими, проте платними.

У рамках акції відбувалися «Вільні обійми»: кожен бажаючий міг обійняти волонтерів, аби перейняти від них позитивний настрій. А позитиву було чимало. Студенти радісно ділилися з усіма хорошим настроєм та дарували тепло, незважаючи на холодний снігопад.

"Акція має на меті не розважати суспільство, а спонукати людей відволікатися від власних турбот, негараздів, ставати добрішими, більше усміхатися. Дуже добре було б, якби цей день став своєрідним поштовхом до позитиву. Ми хочемо, аби люди «заражали» один одного вірусом доброти: від усмішки до усмішки, від обіймів до обійм. Наступного року акція має бути набагато масштабнішою: проводитимемо її у кількох місцях, а також залучимо більше організацій і волонтерів”, — повідомила Юлія Дуб у прес- центрі Закарпаття.

А ось і враження від перехожого на ім’я Вова: «Ми прийшли, щоб віддати Габі білети на КВК. Але нас одразу заразили гарним настроєм та посмішками. Побачили багато знайомих облич. Відчувалося море драйву, саме драйву, доброти і тепла у цей зимовий день. Акція непогана».

Звичайно, дуже добре, що про людей, котрі не можуть собі дозволити купити поїсти, а ти більше щось солодке, згадують не лише на Різдво, а й у будні. Такі акції потрібно проводити частіше. Гарно, що цим займається саме молодь. Це означає, що їй не байдуже своє місто та люди, котрі тут живуть. Сама ж Юлія (організаторка акції) сподівається, що «вірус» незабаром переросте в епідемію.


Марія Чаварга, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416