Усміхайтеся!

02.04.2013
oliab


Діана Білецька з донечкою
Саме під таким гаслом 1-го квітня пройшла виставка живих клоунів у провулку «Гірчичне зерно» в Ужгороді. Дійство вдалося на славу! Учасники захопили весь провулок: танцюючи, показуючи фокуси, пускаючи мильні бульбашки, викликали радісну посмішку як у малечі, так і в дорослих. У ролі клоунів виступили учасники театральної студії «Увімкніть світло» та студії пантомім «Енергія мім».

Тетяна Олексіївна Олександрова вважає, що все круто!

 

Саме під таким гаслом 1-го квітня пройшла виставка живих клоунів у провулку «Гірчичне зерно» в Ужгороді. Дійство вдалося на славу! Учасники захопили весь провулок: танцюючи, показуючи фокуси, пускаючи мильні бульбашки, викликали посмішку та радість як у малечі, так і у дорослих. У ролі клоунів виступили учасники театральної студії «Увімкніть світло» та студії пантонім «Енергія мім».


Четвертокласник Артем Кадачігов прибіг на виставку відразу після уроків

Одним із перших подивитись на виставку прийшов четвертокласник Артем Кадачігов: «Я прибіг сюди відразу після школи, з великої цікавості до клоунів. Вони дуже веселі та привітні, один із них навчив мене трошки жонглювати м’ячиками. Вони класні!»

Порехожі ставали учасниками різних забав та конкурсів. Були такі люди, які знали заздалегідь про цей захід та прийшли всією сім’єю, як-от Діана Білецька із маленькою донечкою та чоловіком Василем.


Аліса Євдокімова – організатор виставки клоунів

Тетяна Олексіївна, яка майже кожного дня проходить цим провулком, приємно здивована дійством: «Такі акції треба влаштовувати частіше, бо в буденності вистачає негативу, а позитивні емоції завжди корисні та приємні. Скажу по-сучасному: це все дуже круто!»

Аліса Євдокімова – організатор виставки клоунів, яка безпосередньо брала участь у святі (була одним із клоунів), сказала, що не всі із запрошених клоунів змогли прийти (хтось захворів, хтось від’їжджає, хтось зайнятий, хтось занадто серйозний), проте все вийшло добре: «Люди посміхаються – значить, все вдалося! Ми зібрали багато посмішок, я навіть не встигаю рахувати, скільки їх. Сміх подовжує життя, отже, жити будемо довго!».

Анна-Марія Кустрьо, студентка відділення журналістики

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416