Святий Миколай прийшов і до дітей Ільницьої школи-інтернату

21.12.2011
oliab
17 грудня, напередодні Дня Cвятого Миколая, профком студентів УжНУ поїхав до дітей, котрі навчаються в Ільницькій школі-інетернаті І-ІІІ ступенів – спеціалізованому закладі для дітей з неблагополучних сімей, напівсиріт, соціальних сиріт та дітей з малозабезпечених родин.

До поїздки студенти довго готувалися: збирали кошти на факультетах, шукали спонсорської допомоги, приносили одяг, іграшки та навіть готували виставу про Святого Миколая. Пізніше на зібрані гроші студентський актив купив дітворі ялинку, ялинкові прикраси, солодощі та купу інших подарунків.

Діти дуже добре прийняли профкомівців. Разом прикрашали вічнозелену красуню, вирізали аплікації, оздоблювали ними зал. Найменші діти охоче танцювали біля ялинки, розказували віршики Миколаю та грали з ним у жмурки. За кожного віршика дитина отримувала солодкий подарунок. Інші в цей час малювали, танцювали, співали, старші діти складали пазли, а вже готові картини клеїли на ватман… виходив чудовий малюнок, котрим учні інтернату згодом прикрасили навчальні класи та власні кімнати.

Завершилося таке свято магічною виставою, де були Святий Миколай і нечиста сила, хороші діти і не дуже. Студенти розказували малечі, що хороші справи треба робити не лише у свята, а й увесь рік.

Найзворушливішим моментом було прощання, коли діти підходили і просили номери телефонів студентів та можливості сфотографуватися з ними. Найбільше вразила маленька дівчинка Алінка, котра підійшла і спитала: «А правда, ви ще до нас приїдете? Нам дуже сподобалося».

Роман Сов’як, студент відділення журналістики

 

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416