«Діти – се наш дорогий скарб, се наша надія, се – молода Україна» (О. Пчілка)

29.05.2013
oliab

Сім’я – це цілий світ, у якому дитина росте, робить відкриття, навчається любити і ненавидіти. Діти – це, напевно, головна складова сім’ї. Для всіх батьків їх дитя найкраще та найгарніше. Батьки піклуються про нас від самого народження. Роблять усе, щоб нам було добре й зручно. А ми часто цього просто не цінуємо...

День захисту дітей припадає на перший день літа. 1 червня – одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року.

 


Творіння падіюнівських художників

Перший Міжнародний день захисту дітей був проведений в 1950 році. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своєї діяльності. В Україні День захисту дітей встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року і відзначається щорічно.

З нагоди цього свята 2 червня на пл. Театральній в Ужгороді відбувалася низка заходів під загальною назвою «Світ дитячих мрій». Тут були представлені роботи юних падіюнівських художників, проводилися ігри та конкурси для дітей. Одним із був конкурс малюнів на асфальті на тему «Моя сім’я». Усіх учасників нагородили подарунками. Великий інтерес викликав і конкурс «Закарпатське караоке» та дитяча дискотека. Усе це дійство проводив Ужгородський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Яна Продан, студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416