Радіопрограма «УжНУ Life»: Про 8 Березня, першоквітневі жарти, Великдень і вправних журналістів

У радіовипусках «УжНУ Life» – ведучі Ганна Драгун, Вікторія Греба, Зоя Брюхович та Анна Песюк щоразу будуть інформувати, зацікавлювати та розважати своїх слухачів у традиційних рубриках: «Запитаємо», «Свято тижня» та «Цікава особистість».

У своїх радіопакетах дівчата приділяють значну увагу талановитим студентам і викладачам УжНУ. «Ми мріємо створити високоякісний медіапродукт, який має задовольнити інформаційні, культурні й освітні потреби різних студентів та викладачів нашого вишу. Постараємося здивувати вас на всі 100 %. Вмикайте наші випуски!» –кажуть ведучі.
У другому випуску ви почуєте, ким і коли було засноване 8 Березня. Крім цього, у розмові з викладачем, який входить у топ-20 ведучих Закарпаття, дізнаєтеся, як він поєднує роботу з викладанням в університеті, а також досхочу насмієтеся з курйозних випадків, які траплялися в його житті.
Третій випуск присвячений першоквітню. У ньому ведучі розкажуть про найгучніші розіграші, які наробили галасу в багатьох країнах світу. Також дізнаєтеся, як капітан команди КВН «Дробовик Бітбоксер» Іван Бонь розіграв наших слухачів та які команди з ліги йому подобаються і чому.
Тематика четвертого випуску – Великдень. «УжНУ Life» розповість про традиції цього свята у різних країнах. Крім цього, ведучі проведуть інтерв’ю з юною поетесою філологічного факультету, яка пише ліричні вірші.
П’ятий випуск присвячений журналістам. Ви почуте, з чого почалася кар’єра радіоведучого Жано Маріно та чим відрізняється радіо, на якому він працює від інших українських форматів. Дізнаєтеся, як журналістка другого курсу здобула перемогу на олімпіаді в Дніпрі і чим вона вразила журі.
Приємного прослуховування!

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416