Студент відділення журналістики презентував власний реп-альбом

02.04.2014
vpadmin

Фанати репу

«Ласкаво прошу до мого маленького світу!» – так розпочав свою розмову студент 4-го курсу відділення журналістики Роман Ялч. Не просто у черговій розмові – ця була особливою.
Роман Ялч – Romcha
Роман Ялч – Romcha

Свій двадцять перший рік святкував незвично: в одному з модних кафе-барів нашого міста Romcha (його псевдонім) презентував свій перший і, щиро сподіваємося, не останній музичний сольний альбом «Поки ми ще все не продали». Роман працював над ним не один місяць. Результат – сольний альбом «з усіма захищеними правами, українською мовою, оригінальною музикою». Саме його змогли послухати всі, хто прийшов на презентацію.

Окрім самого винуватця свята, свій реп читали Іконоскоп та SPY – представники хіп-хоп-культури Закарпаття, близькі Романові друзі. А ще був офіційний фотозвіт, трішки шампанського, розважальна програма, святковий торт, зйомки aftermovie та кліпу наживо, у якому відзнялися всі, хто прийшов на концерт.

Були й несподіванки: розігрували музичний альбом конкурсним методом, а потім дивували іменника неочікуваним подарунком – відео з найближчими людьми Роми.

Кожен бачив, наскільки важливо для нього бути почутим, аби його месиджі знайшли свого адресата. Число слухачів засвідчила, що молодіжна культура Ужгорода розвивається.

Світлана Лапига
Роберт Папп

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416