Платні поцілунки

14.02.2012
oliab

14 лютого у приміщенні головного корпусу Ужгородського університету святкували День закоханих. Організатором заходу став профком студентів УжНУ. Журналісти теж не залишились байдужими: не лише брали участь у конкурсах, але й самі були частиною свята.

Так звані «платні поцілунки» на День святого Валентина студенти 2 і 3 курсу відділення журналістики дарували усім. А ціни були такі: поцілунок у щічку коштував 2 гривні, в губи - 5. Зібрані гроші підуть на солодощі дітям до Дня доброти - 17 лютого. Охочих цілуватися було чимало. Про це свідчить і сума, зібрана волонтерами.

Роман Ялч, один із учасників акції, залюбки поділився з нами враженнями: «Перш за все це добре діло. Тішить, що зробили щось для діточок. Бачити подяку в їхніх очах – річ безцінна! Чув, що зібрано пристойну суму. Крім того, й самому приємно, бо ж, окрім просто поцілунків, дарую людям – як знайомим, так і незнайомим – усмішку. Взагалі акція хороша!»

Від себе можу додати, що такі заходи варто влаштовувати якомога частіше. Дякуємо щиро «Вірусу доброти» на чолі з Юлею Дуб, котра є чудовим організатором таких акцій.

Марія Чаварга, Наталія Ігнаці,
студентки відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416