Журналісти-другокурсники записали радіо для тих, хто думає

Радіо другої підгрупи журналістів, які навчаються радіожурналістики на парах з «Теорії і методики журналістської творчості», має назву «Mind FM». Молодь поставила собі за мету розповідати про щось нове, досі незвідане, а головне –цікаве, також спонукати слухачів розмірковувати над почутим.

«У нас ви не почуєте сухих статистичних даних, важких цифрових обчислень та гори незрозумілої термінології. Ми прості і намагаємося так само просто пояснити вам усе, що наразі відомо про нашу багатогранну планету. Щотижня в незмінних рубриках ви почуєте безліч цікавої інформації, яку ми так старанно, з особливим сумлінням готуємо для вас», – запевняють розробники радіо Євгенія Семененко, Богдана Шмулига та Євгенія Мамонова.

«Mind FM» має такі чотири рубрики: «Smartзона» – все, чого ви досі не знали про цікаві й таємничі міста, людей і відкриття науки; «Формула душі» – про психологію, можливості організму; «Movieгід» – для поціновувачів фантастики та неймовірного екшену; «Формула душі» – про найважливіше, те, що всередині нас.

Якщо ви такі особливі, як і радіо «Mind FM», тоді мерщій вмикайте і насолоджуйтеся!

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416