«Опісля ти ідеш… хоча насправді залишаєшся»


Роман Ялч про романтику еротично

19 лютого в одному із затишних ужгородських пабів відбувся вечір романтично-еротичної поезії, організаторами якого стали студентки інституту іноземної філології УжНУ. Маленька зала була заповнена вщерть – нема не тільки де сісти, а й де стати.
 

Оксана Пітра, студентка-журналістка, розповідає, що, на жаль, не змогла побувати на літературному святі: «У мене було велике бажання потрапити туди, бо люблю поезію та час від часу сама пишу вірші. Що студенти-журналісти також будуть представляти свої роботи – дізналася напередодні. Це мене дуже потішило! Та виявилося, що люди за тиждень замовляли столики».Через недостатню кількість вільних місць провести буденний вечір в атмосфері затишку, поезії, романтики та чудової музики не вдалося багатьом охочим.

Тим же, кому все-таки пощастило, свої ліричні рядки запропонували як досвідчені місцеві поети, так і початківці: Валентин Кузан, Томаш Деяк, Роман Ялч, Ірина Левіна, Наталія Шандра та інші.

Також на вечорі можна було почути гурти «Точка кипіння» та «Маємо назву». Слід зауважити, що ужгородська молодь уже встигла полюбити цих музичних виконавців Закарпаття, адже не вперше має змогу почути їх наживо.

 


_uAudioPlayer({'url':'/_foto_xronika/egan/levina.mp3'},'scr20Gh1riLS2');

Сподіваємося, що подібні заходи відбуватимуться частіше! Кому ж не вдалося прийти на цей – стежте за новинами, щоб наступного разу не проґавити свій шанс! Наразі пропонуємо вашій увазі виступ однієї з учасниць літературного вечора – студентки відділення журналістики Ірини Левіної:

 

Дівчина радо поділилася з нами власними враженнями від заходу: «Мені дуже подобається бувати на літературних вечорах. Приємно спілкуватися з творчими людьми, які, до того ж, захоплюються тим, що й ти. Я вважаю, що потрібно частіше збиратися та дарувати хороший настрій один одному. Тому раджу іншим також долучатися. Не пошкодуєте!».

Андріана Кофель, Юліана Плеша (фото),
студентки відділення журналістики УжНУ

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416