+380 (312) 64-32-46 kaf-journal@uzhnu.edu.ua
«Смачно в УжНУ» з Галиною Шумицькою, котра знає рецепти успіху, але впевнена, що вибирати й готувати маєш сам
Вітальня » 2017 » Червень » 28 » «Смачно в УжНУ» з Галиною Шумицькою, котра знає рецепти успіху, але впевнена, що вибирати й готувати маєш сам
14:04
«Смачно в УжНУ» з Галиною Шумицькою, котра знає рецепти успіху, але впевнена, що вибирати й готувати маєш сам

Щойно поскладали ЗНО свіжоспечені випускники й випускниці шкіл, на часі – скуштувати абітурієнтського хліба. Попереду – відповідальний етап вибору того, де їм професійно «випікатися» далі, ще й так, щоб не глевкими фахівцями вдатися. Тим, хто має смак до Слова і хоче його відчувати ще тонше, делікатніше, стати справжнім гурманом, господиня філфаківської кухні – декан факультету Галина Шумицька – вирішила розказати і показати, що і як уміють готувати на цьому ґаздівстві

Крім рецепту страви, яку приготувала Галина Шумицька (він у самому кінці програми), пропонуємо вам також швидкий доступ до, на наш погляд, «найсмачнішого» з того, чим поділилася в розмові декан філологічного факультету. Тож у цьому «меню»:

Василь Третяк,
камера Роберта Паппа


Категорія: Наука і освіта | Переглядів: 37 | Додав: UzhMedia | Рейтинг: 0.0/0


Усього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт відділення журналістики © 2017 • Передрук матеріалів сайту можливий за умови гіперпокликання на них • Хостинг від uCoz
Закрити вікно пошуку