Випускники військової кафедри – із першими погонами!

17.10.2019
tetyana

Одинадцятого жовтня в зеленому корпусі УжНУ відбулося вручення дипломів студентам військової кафедри університету. Кожен із майбутніх військових отримав своє перше звання – «молодший лейтенант запасу». Дата була символічною, позаяк захід приурочили до майбутнього свята – Дня Захисника України, котре ми святкували чотирнадцятого жовтня.

Розпочав захід завідувач кафедри військової підготовки, кандидат психологічних наук Василь Олійник. Він зазначив, що 14 жовтня – важливий день для всіх українців, а тому саме за декілька днів до понеділкового свята молодші лейтенанти запасу отримають свої перші погони.

Відтак, говорив  проректор із науково-педагогічної роботи, професор Олександр Рогач, який привітав всіх присутніх та побажав, аби в душі кожен був захисником Вітчизни, бо якщо вона буде у нас в серці, то завжди виникне бажання її захищати.

Після прочитання наказу «Про присвоєння первинного військового звання «молодший офіцер запасу»  студентам вручили їхні перші погони.

Також до військовиків із вітаннями прибувв військовий комісар Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату Ігор Тищук, який тепло привітав студентів, назвавши їх «майбутнім нації». Згадав і про призов, котрий відбувається двічі на рік та можливості наших випускників служити за контрактом.

А далі говорили вже випускники, котрі не шкодували слів подяки на адресу викладачів військової кафедри.

Кароліна Бучковська,
студентка відділення журналістики

Приєднуйся до нашої медіародини!

Проконсультуйся з нами щодо вступу, розпитай про все, що хвилює.
Проконсультуватися

Телефон

БУДЬМО НА ЗВ'ЯЗКУ

+380 (312) 64-32-46

Адреса

ПИШІТЬ, ЗАХОДЬТЕ
Україна, 88000, 
м. Ужгород, 
вул. Університетська, 14, 
аудиторія 416